Вијести

ПРЕДСТАВНИЦИ ТУЖИЛАШТВА БиХ УЧЕСТВОВАЛИ НА ДАНИМА ПРАВА И КРИМИНАЛИСТИКЕ СВЕУЧИЛИШТА У МОСТАРУ

31.05.2023. 11:13

У оквиру реализовања активности Комуникацијске стратегије и сарадње са академским институцијма и стручном заједницом, представници Тужилаштва Босне и Херцеговине боравили су у Мостару, на сусрету са студентима у оквиру манифестације - Дани права и криминалистике, која се одржава на Свеучилишту у Мостару.

 
 ПРЕДСТАВНИЦИ ТУЖИЛАШТВА БиХ УЧЕСТВОВАЛИ НА ДАНИМА ПРАВА И КРИМИНАЛИСТИКЕ СВЕУЧИЛИШТА У МОСТАРУ

Представници тужилаштва, стручна сарадница из Посебног одјела за организовани криминал, привредни криминал и корупцију, Анита Матијевић и руководилац Одјела за односе с јавношћу Борис Грубешић, студентима су презентовали свакодневни рад Тужилаштва Босне и Херцеговине, унутрашњу организацију институције, сарадњу са партнерским полицијским институцијама и агенцијама за провођење закона, те све друге детаље из дјелокруга рада Тужилаштва БиХ а који су занимали студенте.

У оквиру посјете студенти су имали прилику постављати питања у вези са радом и активностима Тужилаштва Босне и Херцеговине у оквиру 20 година рада и постојања ове правосудне институције.

Посјете и сусрети са студентима студија права, криминалистике, безбједности и других сродних студија организују се у сарадњи са факултетима из свих крајева Босне и Херцеговине, а активности ће се наставити у наредном периоду.
 

 

 Штампај


www.tuzilastvobih.gov.ba