Вијести

Информација за медије

08.09.2022. 15:33

У Тужилаштву БиХ в.д. главног тужиоца Миланко Кајганић, заједно са замјеником главног тужиоца Исметом Шушкићем, одржао је конференцију за медије која је посвећена активностима Тужилаштва БиХ и партнерских институција и агенција за провођење закона на осигурању законитости и безбједности изборног процеса за Опште изборе 2022. године.

Информација за медије

На конференцији је в.д. главног тужиоца говорио о досадашњим активностима које су проведене, као и наредним корацима у овој области.

Такође, с обзиром да је Тужилаштво БиХ недавно усвојило Комуникацијску стратегију за сарадњу са медијима, институцијама цивилног друштва, академском заједницом итд., в.д. главног тужиоца упознао је представнике медија са Комуникацијском стратегијом која је већ доступна и на веб страници Тужилаштва БиХ.

Током конференције за медије в.д. главног тужиоца одговарао је на упите новинара који су се односили на рад и активности из дјелокруга рада Тужилаштва БиХ.

Конференцији су присуствовали новинари и представници медија из више од 20 редакција из цијеле Босне и Херцеговине, као и представници регионалних и међународних медијских редакција.

 


 Штампај


www.tuzilastvobih.gov.ba