Вијести

У ТУЖИЛАШТВУ БиХ ОДРЖАНИ САСТАНЦИ СА ДИРЕКТОРИМА ПОЛИЦИЈСКИХ АГЕНЦИЈА, УПРАВЕ ЗА ИНДИРЕКТНО ОПОРЕЗИВАЊЕ И КАНЦЕЛАРИЈЕ ЗА РЕВИЗИЈУ БиХ

03.11.2021. 15:48

В.д. главног тужиоца, Миланко Кајганић, заједно са замјеницима Дианом Кајмаковић и Исметом Шушкићем, састао се у одвојеним састанцима са директором SIPA-е Дарком Ћулумом, директором Граничне полиције БиХ Зораном Галићем и његовим сaрадницима Драганом Кулићем и Владимиром Поповићем, директором УИО Миром Џакулом и сaрадницом Данијелом Јозић, као и главним ревизором Канцеларије за ревизију БиХ Хрвојем Твртковићем и његовим замјеницима Јасмином Пилицом и Ранком Крсманом.

У ТУЖИЛАШТВУ БиХ ОДРЖАНИ САСТАНЦИ СА ДИРЕКТОРИМА ПОЛИЦИЈСКИХ АГЕНЦИЈА, УПРАВЕ ЗА ИНДИРЕКТНО ОПОРЕЗИВАЊЕ И КАНЦЕЛАРИЈЕ ЗА РЕВИЗИЈУ БиХ

На састанцима су размијењена мишљења о могућностима побољшања комуникације и оперативне сарадње између ових институција, са којима Тужилаштво БиХ има интензивну сарадњу у процесуирању кривичних дјела из надлежности Тужилаштва БиХ. 

Договорена је директна и отворена комуникација у свим линијама рада, а са циљем постизања што бољих радних резултата у јачању владавине права.

У разговору са свим званичницима дефинисано је да је процесуирање високе корупције приоритет у будућем раду Тужилаштва БиХ, те је са тим у вези договорено интензивирање сарадње у овој области.

 


 Штампај


www.tuzilastvobih.gov.ba