Вијести

ЗА СТРУЧНЕ САРАДНИКЕ ТУЖИЛАШТВА БиХ, КОЈЕ ЈЕ ВСТС БиХ ИМЕНОВАО ЗА ТУЖИОЦЕ У КАНТОНАЛНИМ ТУЖИЛАШТВИМА, УПРИЛИЧЕН ПРИГОДАН ИСПРАЋАЈ

29.04.2021. 13:05

Званичници и запосленици Тужилаштва БиХ колегама су зажељели све најбоље у будућој професионалној каријери и приватном животу.

ЗА СТРУЧНЕ САРАДНИКЕ ТУЖИЛАШТВА БиХ, КОЈЕ ЈЕ ВСТС БиХ ИМЕНОВАО ЗА ТУЖИОЦЕ У КАНТОНАЛНИМ ТУЖИЛАШТВИМА, УПРИЛИЧЕН ПРИГОДАН ИСПРАЋАЈ

У Тужилаштву БиХ данас је уприличен свечани испраћај за колеге, стручне сараднике и истражиоце у Посебном одјелу за ратне злочине, који су именовани на дужности у кантоналним тужилаштвима у Сарајеву и Травнику.

У пригодном говору главна тужитељка Гордана Тадић уручила је пригодне поклоне и зажељела колегама све најбоље како у наставку правосудне каријере, тако и у приватном и породичном животу.

На тужилачке позиције, из Посебног одјела за ратне злочине Тужилаштва БиХ, именовани су:

- Дарко Мартинчевић, на дужност тужиоца у Кантоналном тужилаштву у Сарајеву

- Драгослав Глуховић, на дужност тужиоца у Кантоналном тужилаштву у Сарајеву

- Сулејман Селимовић, на дужност тужиоца у Кантоналном тужилаштву у Травнику

Именоване колеге биле су дугогодишњи запосленици Посебног одјела за ратне злочине те су исказали висок степен професионалности за вријеме свог рада у Тужилаштву БиХ.

Из Тужилаштва БиХ до сада је већи број стручног особља именован на тужилачке и друге правосудне дужности широм Босне и Херцеговине.


 Штампај


www.tuzilastvobih.gov.ba