Vijesti

ZA STRUČNE SURADNIKE TUŽITELJSTVA BiH, KOJE JE VSTV BiH IMENOVAO ZA TUŽITELJE U KANTONALNIM TUŽITELJSTVIMA, UPRILIČEN PRIGODAN ISPRAĆAJ

29.04.2021. 13:05

Dužnosnici i uposlenici Tužiteljstva BiH kolegama su zaželjeli sve najbolje u budućoj profesionalnoj karijeri i privatnom životu.

 

ZA STRUČNE SURADNIKE TUŽITELJSTVA BiH, KOJE JE VSTV BiH IMENOVAO ZA TUŽITELJE U KANTONALNIM TUŽITELJSTVIMA, UPRILIČEN PRIGODAN ISPRAĆAJ

U Tužiteljstvu BiH danas je upriličen svečani ispraćaj za kolege, stručne suradnike i istražitelje u Posebnom odjelu za ratne zločine, koji su imenovani na dužnosti u kantonalnim tužiteljstvima u Sarajevu i Travniku.

U prigodnom govoru glavna tužiteljica Gordana Tadić uručila je prigodne poklone i zaželjela kolegama sve najbolje kako u nastavku pravosudne karijere, tako i u privatnom i obiteljskom životu.

Na tužiteljske pozicije, iz Posebnog odjela za ratne zločine Tužiteljstva BiH, imenovani su:

- Darko Martinčević, na dužnost tužitelja u Kantonalnom tužiteljstvu u Sarajevu

- Dragoslav Gluhović, na dužnost tužitelja u Kantonalnom tužiteljstvu u Sarajevu

- Sulejman Selimović, na dužnost tužitelja u Kantonalnom tužiteljstvu u Travniku

Imenovane kolege bile su dugogodišnji uposlenici Posebnog odjela za ratne zločine te su iskazali visok stupanj profesionalnosti za vrijeme svog rada u Tužiteljstvu BiH.

Iz Tužiteljstva BiH do sada je veći broj stručnog osoblja imenovan na tužiteljske i druge pravosudne dužnosti diljem Bosne i Hercegovine.

 

 


 Ispiši


www.tuzilastvobih.gov.ba