Vijesti

GLAVNA TUŽITELJICA SASTALA SE SA PREDSTAVNICIMA PROJEKTA BORBA PROTIV TEŠKOG KRIMINALA NA ZAPADNOM BALKANU - IPA 2019

09.09.2021. 16:11

Središnje teme sastanka odnosile su se na aktivnosti i projekte jačanja vladavine prava i borbe protiv organiziranog i teških oblika kriminala, koje se zajednički provode u aktivnostima Projekta  i Tužiteljstva BiH.

 

GLAVNA TUŽITELJICA SASTALA SE SA PREDSTAVNICIMA PROJEKTA BORBA PROTIV TEŠKOG KRIMINALA NA ZAPADNOM BALKANU - IPA 2019

Glavna tužiteljica Tužiteljstva BiH, Gordana Tadić, sa svojim suradnicima, sastala se sa dužnosnikom projekta Borba protiv teškog kriminala na Zapadnom Balkanu, g. Eric Vincken, kao i rezidentnom tužiteljicom u okviru projekta, koja je smještena u Tužiteljstvu BiH, Alenkom Ranzinger.

S obzirom da se u okviru navedenog projekta realizira više aktivnosti posvećenih jačanju borbe protiv organiziranog kriminala na Zapadnom Balkanu, na sastanku je razgovarano o zajedničkim aktivnostima u narednom razdoblju.

Ove projektne aktivnosti podrazumijevaju suradnju i razmjenu iskustava između međunarodnih stručnjaka i tužitelja i osoblja Tužiteljstva BiH putem specijalističkih obuka i radnih sastanaka, a u proteklom razdoblju značajno su pomogle jačanju kapaciteta za borbu protiv organiziranog kriminala i korupcije.

Suradnja Tužiteljstva BiH i ovog Projekta nastavit će se u narednom razdoblju.


 Ispiši


www.tuzilastvobih.gov.ba