Вијести

НАКОН ИНЦИДЕНТА У КОЈЕМ ЈЕ УГРОЖЕНА БЕЗБЈЕДНОСТ В.Д. ГЛАВНОГ ТУЖИОЦА ГОРДАНЕ ТАДИЋ, ПОЛИЦИЈСКЕ АГЕНЦИЈЕ ТРАГАЈУ ЗА ВОЗАЧЕМ И ВОЗИЛОМ КОЈЕ ЈЕ ПРОУЗРОКОВАЛО НЕСРЕЋУ

08.09.2018. 17:15

Несрећа је избјегнута присебношћу и реакцијом возача Тужилаштва БиХ, а још увијек се трага за возилом и возачем који је проузроковао незгоду.

НАКОН  ИНЦИДЕНТА У КОЈЕМ ЈЕ УГРОЖЕНА БЕЗБЈЕДНОСТ В.Д. ГЛАВНОГ ТУЖИОЦА ГОРДАНЕ ТАДИЋ, ПОЛИЦИЈСКЕ АГЕНЦИЈЕ ТРАГАЈУ ЗА ВОЗАЧЕМ И ВОЗИЛОМ КОЈЕ ЈЕ ПРОУЗРОКОВАЛО НЕСРЕЋУ

На подручју ЗДК, на територији општине Олово, у петак, 07.09.2018. године, десио се инцидент у којем је угрожена безбједност в.д. главног тужиоца Гордане Тадић, као и лица из њене пратње и обезбјеђења.  

Непознати возач и возило, крећући се великом брзином, остварило је контакт са полицијским возилом МУП-а ЗДК које се налазило у пратњи возила Тужилаштва БиХ, након чега се наставило кретати према возилу у којем се налазила в.д. главног тужиоца, те је само брзом реакцијом возача избјегнут удес.

Непознато возило удаљило се великом брзином са мјеста догађаја.  

О инциденту је информисан дежурни тужилац Тужилаштва БиХ, те полицијске агенције интензивно трагају за возачем и возилом који су проузроковали несрећу.  

Због наведеног инцидента појачане су мјере безбједности в.д. главног тужиоца. 

 


 Штампај


www.tuzilastvobih.gov.ba