Вијести

У 2015. ГОДИНИ, ОДЈЕЛ ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ТУЖИЛАШТВА БИХ, ПЛАСИРАО ЈЕ МЕДИЈИМА ВИШЕ ОД 300 ВИЈЕСТИ И ИНФОРМАЦИЈА, УЗ ФОТОГРАФИЈЕ И ВИДЕО-МАТЕРИЈАЛЕ

30.12.2015. 15:12

Захваљујемо се представницима медија и средстава информисања, што су пратили наш рад, те грађанима и јавности презентовали информације о нашим активностима у борби против организованог криминала, привредног криминала, корупције, ратних злочина, тероризма и других кривичних дјела.

У 2015. ГОДИНИ, ОДЈЕЛ ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ТУЖИЛАШТВА БИХ, ПЛАСИРАО ЈЕ МЕДИЈИМА ВИШЕ ОД  300  ВИЈЕСТИ И ИНФОРМАЦИЈА, УЗ ФОТОГРАФИЈЕ И ВИДЕО-МАТЕРИЈАЛЕ

Протекла година, била је врло динамична за Тужилаштво БиХ и по налогу наших тужиоца, реализован је велики број активности усмјерених на процесуирање починитеља најтежих кривичних дјела и успоставу владавине права у Босни и Херцеговини.

Медијима који прате наш рад у протеклој години, прослиједили смо 303 информације и вијести за медије, често са фотографијама и видео-материјалима, који су пратили прослијеђене информације.

Захваљујемо се медијима, грађанима БиХ, институцијама власти, институцијама НВО сектора, те партнерским институцијама у региону и свијету, на подршци коју су нам пружили у напорима за успоставу владавине права и што безбједнијег окружења за живот свих грађана Босне и Херцеговине.

Интензивно ћемо радити, како би резултати у новој 2016. години, били још бољи, а све у интересу грађана наше земље.

Желимо Вам сретну и успјешну Нову 2016. годину!


 Штампај


www.tuzilastvobih.gov.ba