Vijesti

U 2015. GODINI, ODJEL ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU TUŽITELJSTVA BIH, PLASIRAO JE MEDIJIMA VIŠE OD 300 VIJESTI I INFORMACIJA, UZ FOTOGRAFIJE I VIDEO-MATERIJALE

30.12.2015. 15:12

Zahvaljujemo se predstavnicima medija i sredstava informiranja, što su pratili naš rad, te građanima i javnosti prezentirali informacije o našim aktivnostima u borbi protiv organiziranog kriminala, gospodarskog kriminala, korupcije, ratnih zločina, terorizma i drugih kaznenih djela.

U 2015. GODINI, ODJEL ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU TUŽITELJSTVA BIH, PLASIRAO JE MEDIJIMA VIŠE OD  300  VIJESTI I INFORMACIJA, UZ FOTOGRAFIJE I VIDEO-MATERIJALE

Protekla godina, bila je vrlo dinamična za Tužiteljstvo BiH i po nalogu naših tužitelja, realiziran je veliki broj aktivnosti usmjerenih na procesuiranje počinitelja najtežih kaznenih djela i uspostavu vladavine prava u Bosni i Hercegovini.

Medijima koji prate naš rad u protekloj godini, proslijedili smo 303 informacije i vijesti za medije, često sa fotografijama i video-materijalima, koji su pratili proslijeđene informacije.

Zahvaljujemo se medijima, građanima BiH, institucijama vlasti, institucijama NVO sektora, te partnerskim institucijama u regionu i svijetu, na potpori koju su nam pružili u naporima za uspostavu vladavine prava i što sigurnijeg okruženja za život svih građana Bosne i Hercegovine.

Intenzivno ćemo raditi, kako bi rezultati u novoj 2016. godini, bili još bolji, a sve u interesu građana naše zemlje.

Želimo Vam sretnu i uspješnu Novu 2016. godinu!


 Ispiši


www.tuzilastvobih.gov.ba